Verzendkosten

Als je je boek thuisbezorgd wilt krijgen

Wie zijn nu die vogelaars? Ik deed er een onderzoek naar, 1004 verschillende deden er mee. De resultaten -en nog veel meer- zijn verwerkt in een heus boek.

Op deze pagina vind je de informatie om het boek te bestellen. Alle informatie over het onderzoek, het boek zelf en een inkijkexemplaar is te vinden op de pagina 'boek vogelaars'.

Prijs

  • Introductieprijs van € 20,00 (t/m 30 april 2022*).
  • Verzendkosten EUR 3,00
  • Met gratis ansichtkaart wanneer je bestelt bij Fogol

Verzenden
Nadat de betaling is ontvangen gaat het boek binnen enkele dagen op de post. Je ontvangt het boek in een gerecyclede envelop per brievenbus pakketje, er kan dus een andere bedrijfsnaam op staan.

Wil je het boek ophalen of ga je mee op excursie? Ga dan terug naar de vorige pagina en kies voor de optie ophalen.

Met gratis ansichtkaart
Bestel bij voorkeur via deze website, dan houdt de schrijver er een paar € extra aan over. Maar via de KNNV uitgeverij of je lokale boekhandel kan het boek ook worden besteld. 
Alleen via deze website ontvang je als dank ook een ansichtkaart bij het boek, deze kun je versturen naar iemand die je kunt uitnodigen mee te gaan vogelen. Want het doel van het onderzoek/boek is onder andere het inspireren van vogelaars in de dop.
(de kaart is nog in de maak, binnenkort volgt een afbeelding).

Is het een cadeau? Maak dan een opmerking in het opmerkingenveld en tel zelf EUR 1,- bij de prijs op, dan pak ik het boek voor je in :-).

 

 *Na 30 april wordt de prijs € 22,50.

Deel

Even stil op het blogEven stil op het blog

Fogol onderzoek

Excursies