Excursies op maat

FOGOL excursies op een zelf gekozen datum met een eigen groep

Alle vogelexcursies kun je ook bij ons ook maken op een zelf gekozen datum met je eigen groep vrienden, familie, bedrijf of vogel- of natuurwerkgroep. 

Op zoek naar een excursie dat zowel leuk, informatief als duurzaam is? Een excursie op maat, met oog voor de natuur. Geeft je wensen door en wij maken er de ideale excursie van.

Ben je met een kleine groep? Dan kun je aansluiten bij een openbare excursie, een datum kan ook dan vaak in overleg ingepland naar jullie wens.

Zeilend Grand Café 

Zeilend Grand Café met biologische catering, gebak, lunch of diner, speciale wensen en diëten? Alles is mogelijk. In het dekhuis bevindt zich de Scheepsbar. Een biertje van de tap, fris of een borrel: bijvoorbeeld het huisgestookte 'Schuttevaertje'.

Vertrekhaven: de vaste haven is Enkhuizen, maar andere havens zijn ook mogelijk.

Bereikbaarheid Enkhuizen: de boot ligt naast het NS station in Enkhuizen, gratis parkeren.

Zakelijk

Er is aan boord gelegenheid voor een vergadering of een (beamer)presentatie door je organisatie of een spreker op uitnodiging. Een andere mogelijk is dat Fogol een presentatie met betrekking tot het vogel- en natuurgebied verzorgd.

Neem contact op voor meer informatie en/of een gepast voorstel.

Verrekijker lenen

Heb je geen verrekijker? Geen probleem, we hebben 20 verrekijkers aan boord ontvangen van het Vogelinformatiecentrum Texel om uit te lenen. 

Debby Doodeman

E-mail: debby@fogol.nl
Telefoon: 06-30021816

Neem je collega's mee vogels kijken?

Zwarte sterns boven de stenen van haven de Kreupel De Schuttevaer Crew

Even stil op het blogEven stil op het blog

Fogol onderzoek

Excursies