Reservering: Vogelaars (nooit) uitgevogeld

N.a.v. een onderzoek naar vogelaars

Het boek is bijna af. Wil je vast kenbaar maken dat je geïnteresseerd bent? Dan kun je het boek alvast 'bestellen' en ontvang je bericht zodra het boek definitief te bestellen is.

Naar verwachting verschijnt het boek 15 maart. Als het boek af is en daadwerkelijk te bestellen hoor je dat uiteraard via de nieuwsbrief en deze website. Wanneer je het boek op deze wijze al 'besteld'* hebt ontvang je uiteraard ook bericht per e-mail.

Op deze pagina vind je de informatie om het boek te bestellen. Alle informatie waar het boek over gaat is te vinden op de pagina boek vogelaars.

Prijs
Introductieprijs van € 20,00 (t/m 30 april 2022). Daarna is de prijs € 22,50.
Verzendkosten EUR 3,00
Is het een cadeau? Inpakken kan voor EUR 1,-
Met gratis ansichtkaart wanneer je besteld bij Fogol!

Verzenden of ophalen
Heb je ook een excursie geboekt? Dan kun je het boek daar ontvangen. Afhalen kan ook in Blokker of Driel (we nemen contact op) of bij andere gelegenheden zoals een presentatie (agenda volgt zodra er interesse in presentaties is).


Of ontvang het boek per post. Afhankelijk van het aantal bestellingen gaat het boek -nadat de betaling is ontvangen- binnen enkele dagen op de post (wanneer je meer haast hebt; maak een opmerking in het opmerkingenveld). Je ontvangt het boek in een gerecyclede envelop per brievenbuspakketje, er kan dus een andere bedrijfsnaam op staan.

Met gratis ansichtkaart
Bestel bij voorkeur via deze website, dan houdt de schrijver er een paar € extra aan over. Maar via de KNNV uitgeverij of je lokale boekhandel kan het boek ook besteld worden.
Alleen bij bestellingen via deze website ontvang je er een leuke gratis ansichtkaart bij :-). Deze is in de maak, binnenkort volgt een afbeelding.

 

*voor in gedachte, deze website is ingericht om excursies te boeken, daar heb ik nu het boek tijdelijk tussen gezet. Dat kan alleen door er een bedrag aan te koppelen (nu 0.01 cent), het betaalverzoek kun je negeren! In de bevestigingsmail zal dus te lezen zijn; bedankt voor het boeken van je excursie. 

do 24 feb 2022

Deel

Cover boek Vogelaars (nooit) uitgevogeld pagina's uit het boek pagina's uit het boek Cover achterzijde boek Vogelaars (nooit) uitgevogeld

Even stil op het blogEven stil op het blog

Fogol onderzoek

Excursies