Boek bestellen: Vogelaars (nooit) uitgevogeld

N.a.v. een onderzoek naar vogelaars

Wie zijn nu die vogelaars? Ik deed er een onderzoek naar, 1004 verschillende deden er mee. De resultaten -en nog veel meer- zijn verwerkt in een heus boek.

Op deze pagina vind je de informatie om het boek te bestellen. Alle informatie over het onderzoek, het boek zelf en een inkijkexemplaar is te vinden op de pagina boek vogelaars.

Prijs

  • € 22,50
  • Verzendkosten EUR 3,00**
  • Met gratis ansichtkaart wanneer je bestelt bij Fogol!

Ophalen, de opties

  • Heb je ook een excursie geboekt? Dan kun je het boek daar ontvangen.
  • Afhalen in Blokker
  • Afhalen in Driel

Vermeld in het opmerkingenveld van het bestelformulier van welke optie je gebruik wilt maken. Wanneer je aangeeft dat je het boek wilt afhalen in Blokker of Driel neem ik contact met je op per e-mail.

Of ontvangen per post
Nadat de betaling is ontvangen gaat het boek binnen enkele dagen op de post. Je ontvangt het boek in een gerecyclede envelop per (brievenbus) pakketje, er kan dus een andere bedrijfsnaam op staan. Of je nu 1 of meer boeken besteld maakt voor de verzendkosten niet uit.

Met gratis ansichtkaart
Bestel bij voorkeur via deze website, dan houdt de schrijver er een paar € extra aan over. Maar via de KNNV uitgeverij of je lokale boekhandel kan het boek ook worden besteld. 
Via deze website ontvang je als dank ook een ansichtkaart bij het boek (afbeelding onderaan), deze kun je versturen naar iemand die je kunt uitnodigen mee te gaan vogelen. Want het doel van het onderzoek/boek is onder andere het inspireren van vogelaars in de dop. (de kaart is nog in de maak, een afbeelding volgt hier zodra deze klaar is).

Is het een cadeau? Maak dan een opmerking in het opmerkingenveld en tel zelf EUR 1,- bij de prijs op, dan pak ik het boek voor je in :-).

**bij verzenden naar het buitenland kunnen er extra kosten bij komen. En bestel je een groter aantal dan vervallen de verzendkosten. Stuur een mail voor overleg.

Deel

Even stil op het blogEven stil op het blog

Fogol onderzoek

Excursies